Шановні форумчани, я перепрошую за турботу, наша сім'я в складі чотирьох чоловік три роки йде по імміграційному шляху, але так склалося що на фінальній стадії ми по своїй необережності стали жертвами шахрайства, всі засоби відкладені на імміграцію в Квебек у нас вкрали, не залишилося грошей навіть на життя тут в Україні. Ми з чоловіком щоб прогодувати хоч якось наших діток віддали в ломбард золото і мобільні телефони. Ми дуже хочемо поїхати в прекрасне місто Монреаль. Нам більше сподіватися нема на кого, наша держава нам не допоможе. Коротко про нашу сім'ю і наш імміграційний шлях. Мама Іра 34 роки, за професією маляр-штукатур. Папа Толя 35 років, за професією інженер-зварювальник. Син Саша 7 років. Дочка Віка 4 роки. Чи не від простого життя ми хочемо іммігрувати в Канаду, збирали гроші на імміграцію, та ось на фінішній прямій через халатність чоловіка ми залишилися без коштів на адаптацію в Квебеку. Так що там адаптація, у нас не залишилося грошей навіть на життя тут. Ми дуже хочемо поїхати в Квебек. Я вас дуже прошу зрозуміти нашу ситуацію. Попередньо вам вдячна. Якщо у кого то буде можливість нам допомогти Реквізити для допомоги Приват Банк Номер рахунку 29244825509100 МФО 305299 ЄДРПОУ 14360570 НОМЕР КАРТКИ 5168 7556 3117 6423 Кучеренко Іра Дякую вам
|