Сьогодні: 05 грудня 2019, 20:11

Часовий пояс UTC - 5 годин [ DST ]




Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 
Автор Повідомлення
 Тема повідомлення: Canadian Experience Class
ПовідомленняДодано: 01 лютого 2013, 11:21 
Офлайн

З нами з: 22 лютого 2012, 21:14
Повідомлення: 351
Тимчасові іноземні робітники або іноземні студенти мають хороші можливості змінити свій статус перебування в Канаді з тимчасового на постійний, завдяки програмі Canadian Experience Class (CEC).
З 1 січня 2013 дана програма зазнала певних змін. За новими правилами, для того, щоб подавати заяву, потрібно мати досвід роботи в Канаді протягом не менше 1 року з останніх трьох за фахом рівнів
NOC skill type 0 Managerial jobs, керуючі посади
NOC skill type A Professional jobs, кваліфіковані спеціалісти
NOC skill type B Technical jobs and skilled trades, фахівець технічного профілю
На додаток до цього слід показати знання англійської мови на досить високому рівні - як мінімум на рівні 7 за шкалою Canadian Language Benchmark (CLB) для спеціальностей рівня NOC skill type 0 і NOC skill type A, і як мінімум на рівні 5 за шкалою Canadian Language Benchmark (CLB) для спеціальностей рівня NOC skill type B.

Нагадаю, що раніше, для подачі заяви по цій програмі, потрібно або мати досвід двох років роботи в Канаді, або потрібно було провчитися в Канаді як мінімум два роки і після цього пропрацювати 1 рік. З введенням нових правил пункт про необхідність проходити навчання в Канаді протягом як мінімум двох років з обов'язковим отриманням диплома втратив свій логічний зміст, і був видалений з прохідних вимог.

Тим не менш, навчання в Канаді залишається актуальною для проходження по даній програмі, так як закінчення канадського університету або коледжу значно полегшує пошук роботи. Найголовніше, після закінчення канадського університету або коледжу випускник отримує відкритий дозвіл на роботу (open work permit), яке дозволяє йому перебувати в країні на термін до 3 років, плюс влаштовуватися на будь-яку роботу без отримання додаткових дозволів. Іноземцю, який не вчився в Канаді, дозвіл на роботу отримати значно складніше, і в більшості випадків видане йому запрошення на роботу потрібено підтверджувати в HRSDC, що зробити далеко не просто. Тому навчання в Канаді в коледжі і університеті не втратила своєї актуальності, і її можна продовжувати розглядати як перший крок до імміграції в Канаду.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/ ... ly-who.asp


Догори
 Профіль  
 
Показувати повідомлення за:  Сортувати за  
Створити нову тему Відповісти  [ 1 повідомлення ] 

Часовий пояс UTC - 5 годин [ DST ]


Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей


Ви не можете створювати нові теми у цьому форумі
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете додавати файли у цьому форумі

Знайти:
Вперед:  
cron
POWERED_BY
Український переклад © 2005-2011 Українська підтримка phpBB